Mevlana Ortaokulu

KORİK MAH. 5173 SK. MEVLANA ILKOKULU BLOK NO 10A MERKEZ / BATMAN
Vizyon
“Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz: İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın, hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı” “Ekmeğin Kapısı” olsun. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğu bilinsin. Okulumuzun her öğrenciye “Bir Dünya” gözüyle baktığını bilsin. Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın. Okulumuzda herkes kendini yenileyip geliştirsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
DERS BAŞLAMA: 08.20 DERS BİTİŞ : 14.55
Merkezi Kalorifer Sistemi
Ulaşım
Okulumuz ulaşımı problemli olup öğretmenler şahsi araçlarıyla okula gelmektedirler. Ulaşım belirli bir düzen içerisinde işleyememektedir.
Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Okulumuz Baraj Evleri Afet Konutları´nda bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezine 7 km uzaklıktadır.