Şbt

Okulumuzda yürütülen Sodes Hayata Tutun 2 projesi yapılan Hasankeyf gezisiyle eğlenceli bir şekilde sona erdi.

Şbt

Okulumuzda yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bireysel eğitimin önemi ve faydası yapılan bu çalışmalarla ortaya çıkıyor.

Şbt

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. dönem karneleri ve belgeleri öğrencilerimize dağıtıldı. Başarılı olan öğrencilerimizi tekrar tebrik ederiz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm personel ve aileleriyle birlikte yemek yendi.

Kas

Okulumuzda yürütülen bir proje kapsamında okulumuzu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil EREN ziyaret etti. Ziyaretten son derece mutlu olan öğrencilerimiz adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil EREN´e teşekkür ederiz.

Kas

Her yıl olduğu gibi bu 10 Kasım´da da Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü rahmetle ve minnetle öğrencilerimizle birlikte andık.

Ekm

Kütüphanemize kazandırdığımız yeni kitapların öğrencilerimize yeni ufukların, dünyaların kapısını açması dileğiyle...

Ekm

Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap fuarına 100 öğrencimizi götürerek onları kitaplarla buluşturduk.

Ekm

Yazarlar Okullarla  Buluşuyor projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden yazar H.SALİH ZENGİN´e okul yönetimi olarak teşekkür ederiz. Öğrencilerimizden gelen olumlu tepkiler ve yazarla buluşmanın verdiği mutluluk bizi de mutlu etti.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bu yılda coşkuyla kutladık. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

2018-2019 eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetştirme kurslarımız başladı.

Ekm

Her hafta el değiştiren en temiz sınıf flaması bu hafta 7/B sınıfının oldu.

Eyl

2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerimize karneleri ve belgeleri dağıtıldı.

Haz

Sodes Hayata Tutun 2 Projesi Kapsamındaki Satranç ve Tekvando  Kurslarımız başarıyla tamamlandı. öğrencilerimizin kurslara göstermiş olduğu ilgi bir kez daha sosyal ve sportif faaliyetlerin gerekliliğini ortaya koydu.

Haz

Öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Samsun gezisine katıldı. Öğrencilerimizin bu geziden memnuniyetle dönmesi bizleri de mutlu kıldı.