Mrt

Okulumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına yer almak amacıyla yaptığı proje başvurusu bu yılda kabul edildi. Bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilmesi, bilimin günlük hayatla ilişkilendirilmesi, bilimsel proje yapma alışkanlığını kazandırmak ve bilimin eğlenceli yönünün ön plana çıkarılması amaçlanarak fuarlara ikinci kez kez katılım sağlanacaktır.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Hazırlıklatı tam gaz devam ediyor.

Ağu

2016 2017 eğitim öğretim yılı deprem ve tahliye tatbikatlarımızı bütüm öğrenci ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdik.

Ağu

Matematik Öğretmenimiz Yasemin BORA´nın koordinasyonunda okulkumuzda Pi Günü kutlandı.

Ağu

2016-2017 eğitim öğretim yılı rehberlik ve yöneltme etkinliklerimize okul gezileri ile devam ediyoruz.

Ağu

Okulumuz yaptığı başvurunun neticesinde beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Değerler eğitimi çalışmaları kapsamında koridorumuza "Değerler Ağacı" çizildi.

Okumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına katılacak.

Okulumuz Beyaz bayrak başvurusunda bulundu.

Öğretmenler Günümüzü Kutladık.

Okulumuzdaki El Sanatları Kursu Çalışmalarını Sergiledi.