May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Yasemin BORA´nın koordinesinde gerçekleştirilen Matematik Sokağı sergisi öğrencilerimize matematik dersini sevdirmede yeni fikirlerin ne derece önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

May

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde okulumuza gelen hemşire ve ebe, öğrencilerimize yönelik ergenlik, kişisel bakım ve temizlik gibi konularda bilgilendirmede bulundular.

May

Sene sonu etkinliğimizle öğrencilerimizi eğitim öğretim yılının sonunda ödüllendirmiş olduk. Mutluluk paylaştıkça çoğalır.

May

Fen Olimpiyatlarında 7. Sınıf öğrencileri içerisinde BATMAN 1.si olan Zilan TEKİN´i tebrik eder, bizlere yaşattığı bu gurudan ötürü ayrıca teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle birlikte okul olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık. Öğrencilerimizin yarışmalardaki heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

May

15 Temmuz Şehitler Ortaokulu´nda düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasına okul olarak katılım gösterdik.

Nis

Okulumuzun ilgili kanallar vasıtasıyla harekete geçerek öğrencilerimize sosyal market aracılığıyla yardım yapılması sağlandı. Öğrencilerimize yapılan bu yardımda ilgili makamdaki kişilere ve okulumuz Matematik Öğretmeni Yasemin BORA´ya içten TEŞEKKÜR ederiz.

Nis

Yazarlar Okullarla  Buluşuyor projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden yazar Ömer SEVİNÇGÜL´e okul yönetimi olarak teşekkür ederiz. Öğrencilerimizden gelen olumlu tepkiler ve yazarla buluşmanın verdiği mutluluk bizi de mutlu etti.

Nis

15 Temmuz İmam Hatip ile Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokullarında düzenlenen Kur´an-ı Kerim okuma yarışmasına okulumuzu temsilen katıldık. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz derece elde edemese de Kur´an-ı Kerim´i güzel okuyarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimize TEŞEKKÜR ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin özgüven kazanması ve yarışma kültürünü edinebilmeleri aynı zamanda başarı duygusunun hissiyatına varabilmelerinden ötürü bu yarışmaya katılmalarına önem veriyoruz.

Nis

Mevlana Ortaokulu olarak güvenliğimizi sağlayan, huzur içinde yaşamamız için sürekli nöbette olan Polislerimizin gününü öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Nis

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 5.si düzenlenen Matematik Olimpiyatlarına 4. kez katılarak diğer okullarla tatlı bir yarış içerisine girdik. Öğrencilerimize özgüven kazandırmak, Matematiğe karşı ilgi uyandırmak ve ulusal Matematik yarışmalarına hazırlasma k amaçlarıyla olimpiyatlara katıldık,.

Mrt

Turgut Özal Anadolu Lisesinde açılan Eğitim Müzesini öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Müzede öğrencilerimizin dikkatini ve ilgisini çeken çık sayıda segilenen ürün bulunmaktaydı.

Mrt

Her yıl olduğu gibi bu sene de 18 Mart Çanakkale Zaferini öğrencilerimizle birlikte bir program eşliğinde coşkuyla ve gururla kutladık. Çanakkale´de bu aziz vatan uğruna ölen tüm şehitlerrimizi saygıyla rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Okulumuzda uygulanan Ayın Öğrencisi ödülüne OCAK - ŞUBAT aylarında Sahra IŞIK seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.