Nis

Batman Mevlana Ortaokulu Bölge finallerini aşarak Batman'i temsilen aerobik jimnsatikte Türkiye finallerine katılım sağladı.

Nis

Okulumuz öğrencileri 23 Nisan aerobik ve jimnastik yarışmalarında Batman 1. si oldu.

Mrt

Aerobik jimnastik dalında öğrencilerimiz  Batman 1. oldular.  Ogrencilerimizi ve kendilerini yetiştiren Özlem Özdemir öğretmenimizi tebrikler ediyoruz.

Mrt

Kısa mesafe koşu yarışmasında öğrencimiz Hayrunisa Öncü Batman 3. sü oldu. Öğrencimizi ve kendisini yetiştiren Özlem Özdemir öğretmenimizi tebrik ediyoruz .

Okulumuzda Degerler Bakkalı

Arkadaşlarına ve öğretmenlerine karşı saygılı davranan ve okulun kurallarına uyan öğrenciler öğretmenlerden almış oldukları puanları idareye getirerek parasız bir sekilde alışveriş yapıyorlar.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Özel Eğitim Sınıfımız ziyaret edildi.

Öğrencilerimiz, Batman Kitap Okuma Noktasına götürüldu.

Değerler Eğitimi kapsamında Kasım ayının en değerli öğrencileri seçildi.

Ekm

“Fiziksel Aktivite” ile okul çağı çocukların; fiziksel, bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan ve öğrencilerimizin hareketli yaşama  teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

OKULUMUZDA MEVLİT KANDİLİ İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER YAPILDI

OKULUMUZUN SAHA ÇİZGİLERİ ÇİZLDİ GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANDI